Försäljning och reparation

Kristallkronor

Antikt i Falkenberg

Hos Antikstället Möbelrenovering & Snickeri finns det butik, renoveringsverkstad och butiksinredningstillverkning. I butiken hittar du antikt, begagnat och nytt.

I verkstaden utförs reparation av gamla möbler, lackering av köksluckor och möblemang som gamla dörrar och fönster och tillverkning av möbler. Känslan och kännedomen för konsthantverket inom möbeltillverkning har hela tiden utvecklats vidare i renoveringsverkstaden.

Välkommen till oss

”Kristallkronan är det första en ser när en kommer in i ett rum. En kristallkrona representerar ett värde, den skänker skönhet och ger en känsla av lyx. ”

~ Krebs.se

Verksamma i över 40 år

Efter mer än 40 år i branschen har Antikstället. Möbelrenovering & Snickeri vuxit till en butik/snickeriverkstad på 2000 kvm med ett fräscht och brett utbud av begagnat och antikt men även egen försäljning av nytillverkade möbler.

I verkstaden arbetar vår utbildade möbelsnickare från grunden, med en känsla och kännedom för att få konsthantverket att lysa igenom på möblerna. I vår butik har vi ett stort sortiment av kristallkronor i alla olika storlekar, nya och antika.

Produkter Hitta hit